Folyamatban lévő pályázat

A magyar kormány 35 millió forint támogatásával újult meg a Svetits óvodai része

Az EGYH-EKF-20-P-0019 kódszámú egyházi támogatást a Boldogasszony Iskolanővérek nyerte el a Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium intézmény óvodai részének fejlesztésére. Az elnyert támogatásból az óvodai rész szennyvíz- és ivóvízvezeték rendszerének külső és belső felújítása, vizesblokkok korszerűsítésre valósult meg.

Zöldenergia fotópályázat - közönségszavazás

Fotó: Gustavo Quepon (uncplash.com)
Fotó: Gustavo Quepon (uncplash.com)

Lezárult a ZöldEnergia fotópályázat nevezési szakasza, köszönjük a sok szép beküldött fotót!

Most itt a lehetőség, hogy az internet nyilvánossága mondjon véleményt a munkákról, és biztatunk minden kedves látogatót, hogy csillagokkal értékelje a neki tetsző alkotásokat a következő címen: 

https://pollunit.com/en/polls/qwhzu7jtmnrcb89hqxxxwa

A legtöbb szavazatot gyűjtő kép a pályázat közönség-díjasa lesz.

EFOP 1.3.7-17 - Dél-mátrai Röptető

2018 tavaszán kezdetét vette a Boldogasszony Iskolanővérek mint konzorciumvezető, a Boldog Terézia Katolikus Feminine Studie Szakkollégium, valamint a Stillmungus Kulturális Alapítvány mint konzorciumtagok szereplésével megvalósuló Dél-mátrai Röptető című projekt. Az EFOP- 1.3.7-17 kódszámú, A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítése c. felhívás keretében Markazon és Markaz környéki településeken hátránykompenzáció, valamint a konzorcium partnerek szervezeti és szakmai fejlesztése valósul meg.