Karolina

„Mindenkinek szüksége van kapaszkodókra”

A Tanítvány-Kép rovatunk következő interjúalanya Bocskai-Kovács Éva opera-énekesnő. Éva a Délvidéken született és a szegedi Karolina Iskolánkban érettségizett. Kislányként, a tisztán csengő hangjára a tavaly elhunyt Both M. Kornélia iskolanővér figyelt fel először. Az elmúlt években több énekverseny első díjasa volt, 2013-ban a Szegedi Operabarátok neki ítélték Az Évad Ifjú Művésze-díjat. Kétszeres Dömötör-díjas művész. Az alábbi interjú a Bizalom és Bátorság című újságunk téli számában jelent meg.

Karolina Virtuális Majális

Hiányzik a nagy szabadtéri rendezvények hangulata, a sürgés-forgás, nevetés, a közösségi élmény?
Látogass el szegedi Karolina iskolánk oldalára, ahol egy igazi majálisban lehet részed!
A virtuális helyszínek valódi élményekkel várnak: kirakodóvásár, kézműveskedés, aszfaltrajzverseny, táncház... Karolinás tanárok vezetésével biciklitúrára indulunk, nem marad el a lángossütés és persze a vidám koncertek sem!

Szeretettel várunk!

Tovább a majálisra...

Online ballagások

A kényszerű otthonlét megnehezíti, hogy hagyományainkat a megszokott módon ünnepeljük. Iskoláink tanárai és diákjai e szokatlan körülmények között is minden tőlük telhetőt megtettek, hogy végzőseinket kárpótolják az elmaradt ünnepségért. Sajátos kegyelem, hogy most minden eddiginél nagyobb közösségben vehetünk részt a ballagásokon.

Öregdiák-találkozó 2020

Sajnálattal értesítjük az érdeklődőket, hogy a meghirdetett rendkívüli veszélyhelyzet miatt az eddig meghirdetett rendezvényeink, így a Boldogasszony Kolostori Kávézóba tervezett nagyböjti alkalmak és az áprilisi öregdiák-találkozó is elmaradnak. Az eseményre regisztráltaknak értesítést küldünk.
Kérjük, további hírekért kísérjék figyelemmel honlapunkat, Facebook-oldalunkat.

Gratulálunk Lajkó Biankának!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia szépirodalmi pályázatot hirdetett. Témája Árpád-házi Szent Erzsébet alakja volt. Karolina iskolánk tanulója vehette át az egyik első díjat.