Online ballagások

A kényszerű otthonlét megnehezíti, hogy hagyományainkat a megszokott módon ünnepeljük. Iskoláink tanárai és diákjai e szokatlan körülmények között is minden tőlük telhetőt megtettek, hogy végzőseinket kárpótolják az elmaradt ünnepségért. Sajátos kegyelem, hogy most minden eddiginél nagyobb közösségben vehetünk részt a ballagásokon.

Patrona

Május 1-jén, pénteken 15:00 órakor a patrona.hu oldalon és a Boldogasszony Iskolanővérek Youtube-csatornáján elérhetővé válik a ballagási miséről és szertartásról felvett videó.

Egy olyan iskolában, mint a Patrona, különösen nehéz ez a mostani év, hiszen nálunk  a ballagás nem csupán könnyes búcsúzás, hanem  soha nem feledhető imádsággá váló rítusok, hagyományok  füzére.
Ezért arra gondoltunk, hogy szívünk minden szeretetével ebben az évben mi, tanárok hívunk Titeket, Végzős Lányok és hívjuk meg a Patrona teljes közösségét, az  óvodás, általános iskolás családokat, az Öregdiákokat és Mindazokat, akik hozzánk tartoznak, hogy ünnepeljetek velünk, ki-ki a saját otthonában, de mégis együtt.

(patrona.hu - részlet a meghívóból)

Svetits

Ugyanaznap, pénteken 10:00-tól nézhetik meg a svetitses ballagó diákjainkért bemutatott szentmisét. A videóhoz a linket a svetits.hu főoldalán találják majd.

Karolina

A karolinás végzősök április 30-án, csütörtökön 15:00 órától kapják meg a ballagási mise felvételét, valamint egy, a 11. évfolyam által készített videoüzenetet. A videóra mutató linket tartalmazó meghívót ITT találják.

Szeretettel hívjuk önöket, vegyenek részt lélekben velünk együtt!

2020. április 29.