E-mail-címre várjuk imaszándékaikat!

A Boldogasszony Iskolanővérek közösségét is aggodalommal tölti el a koronavírus-járvány harmadik hulláma, amelyben ismét nagyon sokan megbetegedtek. Aggodalmunknál azonban erősebb a hitünk és a segíteni akarásunk. Szeretettel várjuk mindazok imaszándékait, akik a pandémia miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Decemberben, amikor a budapesti rendházat és az idősotthonunkat is elérte a járvány, nagyon sokan imádkoztak értünk. Biztosak vagyunk abban, hogy az Önök, a Ti imáitok nélkül sokkal nehezebben tudtunk volna megbirkózni ezzel a válságos helyzettel.

Most mi szeretnénk felajánlani imáinkat azokért, akik a betegséggel küzdenek, akiknek a családjában kritikus helyzetet teremtett a vírus, akik kétségbeesettek, félnek, akik aggódnak szeretteik és önmaguk életéért, akiknek megszűnt a munkahelye és akik sajnos gyásszal a szívükben élnek most, mert elveszítettek egy kedves személyt a járvány miatt.

Viszonozni kívánjuk azt a sok jót, amit kaptunk tavaly év végén. A nővérek már hónapok óta mindennap imádkoznak a járvány megszűnéséért és általánosságban mindenkiért, aki a pandémia miatt válságos időket él most. Ezt az „általánosságot” szeretnénk most személyessé tenni.

A mai naptól az imakeres@iskolanoverek.hu e-mail-címre várjuk imaszándékaikat, amelyeket a nővérek közös és egyéni imáikba beleszőhetnek.

Hiszünk az imádság erejében.

Boldogasszony Iskolanővérek