Elballagtak a nyolcadikos szignumosok

Nemsokára ez a rendhagyó tanév is véget ér. Intézményeink lassan becsukják kapuikat. A következő napokban néhány végzősünk búcsúsorait adjuk közre. Elsőként a már elballagott makói szignumosokét.

 

Visszahúzódó diák lévén, nagyon jó, hogy ebbe a közösségbe kerültem. Szerettem a tanáraimat, akik mindig úgy tanították meg a tananyagot, hogy megértsem. Sajnálom, hogy a koronavírus miatt elmaradt az utolsó osztálykirándulásunk, hiszen azt vártam a legjobban. Nagyon hálás vagyok az angol nyelvtudásért, amit itt megszereztem. (S.G.)

 

 

Amikor a Szignumba kerültem, akkor szinte még óvodás voltam. Szerencsére Baróczi Tamás bácsi a szárnyai alá vett. Sok szép dolgot kaptam a Szignumban, és itt tanultam meg kinyitni a szívem Isten felé. Itt találkoztam a legjobb barátnőmmel, akivel jövőre is egy iskolába járunk majd. Az online oktatás alatt kicsit nehezebb volt, de legalább megtanultam az önálló feladatvégzést.

Kiss Boglárka 8.b

 

 

 

Én itt éltem át először, milyen érzés megbecsültnek és elfogadottnak lenni. Igaz, életem első kudarcai is itt értek. Itt voltam először szerelmes. Itt kaptam egy becenevet. A diáktársaim és a tanáraim is Szotyinak szólítanak. Mivel nem vagyok és nem is voltam túl nyugodt gyerek, ezért gyakran kerültem az igazgató elé. Bár ezt akkor büntetésként éltem meg, de utólag visszagondolva rájöttem, hogy a tanáraim támogattak is. Nélkülük valószínűleg nem tartanék ott, ahol most vagyok.
Szabó László 8.b

 

Mindig utáltam iskolába járni. De amikor otthon kellett maradni a járvány miatt, akkor rájöttem, hogy mégiscsak szívesebben járnék. Voltak örömteli dolgok, jó beszélgetések. Igaz, megpróbáltatások is értek, de azok is kellettek. Nagy hálával gondolok azokra a tanárokra, akik mindig jót akartak nekünk és a kitartó barátokra, akikkel sikerült átvészelni a nehezebb időket. A sok program feldobta a hétköznapokat.
Lenhardt Ákos 8.a

 

A ballagásról további képek a Szignum honlapján megtekinthetők.

2021. június 15.