Befejeződött a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont bővítése, felújítása

A beruházás keretében az Iskolaközpont felújítása, átalakítása, bővítése, bútorokkal történő berendezése és eszközökkel való felszerelése történt meg.

A 120 férőhelyes kollégiumi épületrész teljesen megújult. Az elektromos, a víz- és szennyvízhálózat korszerűsítése mellett festés és teljes burkolatcsere is történt. A kollégium teljes bútorzata is megújult. Az intézmény alagsorában zenetermeket és tanári irodákat alakítottunk ki a pályázat keretében. Az Iskolaközpont gimnáziumi udvarán található teraszon zárt, hűthető-fűthető közösségi tér/tanterem épült.  Biztonságos burkolatot kapott az általános iskolai udvar, és benne új kültéri játékelemnek is örülhetnek a gyerekek. Az udvaron egy hatszemélyes, külső személyi lift épült. Számos vizesblokk korszerűsödött, melynek során vízvezeték- és elektromos felújítás, festés, mázolás, szaniter- és burkolatcsere történt. A kis tornaterem padlóburkolata is megújult. Az intézmény sok új bútorral gazdagodott, megújultak a kollégiumi, a szaktantermi, a tanári szobában és az aulában található bútorok is.  Egy jelentősebb informatikai beruházás is megvalósulhatott a támogatásból. Az intézmény mindennapi működtetéséhez, az iskola épületének és bútorzatának folyamatos karbantartásához szükséges eszközök, szerszámok beszerzésére is sor került a projekt során.

A projekt azonosítószáma: EGYH-EKF-20-P-0080

A projekt 2020. decemberében kezdődött és 2023. szeptember 30-án fejeződött be.

A projekt címe: A Patrona Hungariae Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola bővítésével kapcsolatos beruházás

A projekt Magyarország Kormányának 1,04 milliárd forint támogatásával és a Boldogasszony Iskolanővérek 51,54 millió forint önerejével valósult meg.

Kedvezményezett: Boldogasszony Iskolanővérek

A Miniszterelnökség kezelő szerve: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

 

Ne jelenjen meg a nyitóoldalon
Ki
2023. október 11.