Álláshirdetés

TAKARÍTÓ

A Boldogasszony Iskolanővérek Rendháza (1092 Budapest, Knézich u. 5–7.) takarítónőt keres határozatlan idejű jogviszonyba, teljes munkaidős állásra.

Bérezés megegyezés szerint.

A munkakörhöz tartozó feladatok: közösségi terek, közösségi vizesblokk, lépcsőház és folyosók takarítása, mosodai munkák. Az állás betöltéséhez 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a szekelypeterne@gmail.com e-mail-címen, Székely Péternénél.

A pályázó az önéletrajzának beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.

ÁPOLÓNŐ

A Nikodemus Szeretetotthon (1092 Budapest, Ráday u. 36.) idős szerzetesnővérei számára szakképzett ápolónőt keres határozatlan idejű jogviszonyba, 12 órás folyamatos munkarendbe.

Bérezés a Kjt., illetve megegyezés szerint. Szociális ágazati pótlék, munkahelyi pótlék, műszakpótlék van.

A szeretetotthon rendtagok számára fenntartott, kis létszámú intézmény, nagyon jó kollektívával. A beosztás rugalmas, mindenre találunk megoldást. Nem könnyű a feladat, amit naponta ellátunk, és az idős emberek szeretete nélkül nem végezhető.

Az állás betöltéséhez egészségügyi szakközépiskolai vagy gimnáziumi érettségi, illetve egészségügyi szakiskolai végzettség, érvényes működési engedély, MESZK-kártya, valamint 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a szekelypeterne@gmail.com e-mail címen, Székely Péternénél.

A pályázó az önéletrajzának beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.

 

2020. január 23.