Ápolónőt, gondozónőt keresünk

 
ÁPOLÓNŐ, GONDOZÓNŐ

 

A Nikodémus Szeretetotthon (1092 Budapest, Ráday u. 36.) idős szerzetesnővérei számára szakképzett ápolónőt, gondozónőt keres határozott idejű jogviszonyba, 12 órás folyamatos munkarendbe azonnali kezdéssel.

Bérezés a Kjt., illetve megegyezés szerint. Szociális ágazati pótlék, munkahelyi pótlék, műszakpótlék van.

A szeretetotthon szerzetesnővérek és női családtagjaik számára fenntartott, kis létszámú intézmény, nagyon jó kollektívával. A beosztás rugalmas, mindenre van megoldás. Nem könnyű a napi ellátandó feladat, ami az idős emberek szeretete nélkül nem végezhető. Az ápolónő, gondozónő feladata az idős szerzetes nővérek ápolása, gondozása, kíséret külső intézményi ellátáshoz és a számítógépes gondozási napló vezetése. Ezen okokból olyan hölgyek jelentkezését várja az intézmény, akiknek már van legalább 2-3 éves idősgondozói szakmai tapasztalata.

Az állás betöltéséhez szükséges egészségügyi szakközépiskolai vagy gimnáziumi érettségi bizonyítvány OKJ-s ráképzéssel vagy egészségügyi szakiskolai bizonyítvány.

Jelentkezni írásban lehet fényképes szakmai önéletrajzzal (tartalmazza a bérigényt) és telefonszám megadásával az allas@iskolanoverek.hu email címen.

A személyes interjúnál kérjük bemutatni a képzettséget igazoló bizonyítványokat és 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt.

A pályázó az önéletrajzának beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.

Ne jelenjen meg a nyitóoldalon
Ki
2024. április 15.