AVK szakkör filmbemutatója a Patronában

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 2-án, vasárnap délelőtt a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontba, a patronás-piarista AVK (AudioVizuális Kommunikáció) szakkör 2018-as közös nyári táborában készült filmjeinek bemutatójára. A szemle ½ 11-kor kezdődik, előtte részt lehet venni a 9 órakor kezdődő diákmisén.

Tovább...

A már 21 éves hagyománynak megfelelően az AVK július 7. és 23. között idén is megtartotta nyári bükkmogyorósdi alkotótáborát. A tábor szervezői a szakkör vezetői, Lobmayer M. Judit nővér és Wettstein József piarista atya voltak. A két turnusban összesen 27 diák vett részt, akik tizenegy munkacsoportban kilenc videoporámát és két videofilmet készítettek. Az esték filmtörténeti dokumentum- és játékfilmek megtekintésével teltek, előkészítve a szakkör következő évi filmes munkáját. A falubeliekkel már évek óta kialakított jó kapcsolatot idén is továbbvitték a közös focimérkőzések, valamint a tavaly készült filmek levetítése az erre az alkalomra nyílt "Falumozi"-ban.

A filmszemle részleteit a meghívóban olvashatják, a galériában pedig tekintsék meg a tábor emlékezetes pillanatait. Ha többet szeretnének tudni a szakkör jelenéről és múltjáról, ha bele szeretnének nézni a 21 év során készült több mint 300 filmbe, akkor keressék fel az AVK honlapját!

CsatolmányMéret
PDF ikon avk_meghivo_2018_1.pdf251.7 KB